Fellowz

Te koop vanaf €332.500 tot €382.500 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Start bouw 23/03/2023
  • Koopsom €332.500 tot €382.500 v.o.n.

    €335.000 tot €345.500 tot

  • Woonoppervlakte 68 m2 tot 74 m2
  • Bouwnummers 20

Omschrijving

20 koopappartementen in Capelle aan den IJssel - Fascinatio Project is volledig verkocht. ********** Met een woning in Fellowz heb je er een échte vriend bij! Het is toch fijn als je je thuis ook écht thuis voelt? Je eigen plek, net buiten de heerlijke drukte van Rotterdam, geeft je dat fijne gevoel! Voel je thuis, beschermd en volledig jezelf in Fellowz! Je eigen…

20 koopappartementen in Capelle aan den IJssel - Fascinatio
Project is volledig verkocht.

**********

Met een woning in Fellowz heb je er een échte vriend bij!
Het is toch fijn als je je thuis ook écht thuis voelt? Je eigen plek, net buiten de heerlijke drukte van Rotterdam, geeft je dat fijne gevoel! Voel je thuis, beschermd en volledig jezelf in Fellowz!

Je eigen plek
Centraal gelegen en toch nèt buiten de stad Fellowz wordt gebouwd in de wijk Fascinatio in Capelle aan den IJssel en ligt tussen de A16, de N210 (Abram van Rijckevorselweg) en de metrobaan tussen stations Capelse Brug en Kralingse Zoom.
De wijk Fascinatio ligt op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Met de auto en met de metro ben je snel in Rotterdam of het centrum van Capelle. Dankzij het speciaal aangelegde fietsnetwerk in de wijk en de speciale doorgangen bij de metrostations Kralingse Zoom en Capelse Brug ben je met de fiets helemaal rap. Rotterdam en Capelle Centrum is niet meer dan 15 minuten fietsen!

De voordelen van Fellowz
We hebben je zoveel te vertellen over wonen in Fellowz;
Appartement georiënteerd op alle windstreken;
Veel natuurlijk licht dankzij de grote raampartijen met naar binnen openslaande deuren met Frans balkon;
Een mooie ruime slaapkamer;
Een riant balkon;
Naar buiten openslaande deuren naar het balkon;
Compleet opgeleverd met keuken, sanitair en tegelwerk;
Aansluiting op stadsverwarming;
Economisch, comfortabel én duurzaam;
Vloerverwarming in het gehele huis;
Extra berging op de begane grond voor de fietsen;
Minimaal 1 privé parkeerplaats.

Appartementen Gericht op 4 windstreken
Fellowz heeft twee verschillende typen appartementen. Er zijn: 5 drie - kamer appartementen, inclusief parkeerplaats en compleet met keuken, sanitair en tegelwerk, allen gelegen op het westen (type A) en 15 drie - kamer appartementen, inclusief parkeerplaats en compleet met keuken, sanitair en tegelwerk, allen gelegen op diverse zon liggingen (Type B).
Type A heeft 68m2 woonoppervlakte en Type B heeft 74m2 woonoppervlakte.
De 20 appartementen zijn verspreid over vijf etages en zijn georiënteerd op alle vier de windstreken.

Genieten van de ochtendzon?
Dan kies je voor een balkon op het oosten Het alzijdige ontwerp van Fellowz maakt dat je iets te kiezen hebt. Het is maar
net waar je voorkeur naar uitgaat. Hou je ervan om de zon ‘s ochtends in de woonkamer te hebben? Dan kies je voor een appartement met het balkon gericht op het oosten. Dankzij de grote hoeveelheid ramen valt er altijd ruim voldoende natuurlijk licht in de woning. Woonplezier gegarandeerd!

Liever de avondzon?
Dan kies je voor een balkon op het westen.
Ben je een liefhebber van het “gouden uur”? Het laatste uur voor zonsondergang geeft altijd een betoverende kleur die doordringt in je interieur. Dus wat wordt het? Een croissantje in de ochtendzon of een verfrissend drankje na het werk in de avondzon? Of toch een balkon gericht op het zuiden waarop beide kan. Eigenlijk maakt het niets uit. Er zijn zoveel raampartijen in de appartementen dat daglicht hoe danook volop de woning verlicht.

De voordelen van nieuwbouw
Meer dan ooit een besparing op energielasten!
Fellowz voldoet aan de allerlaatste milieu- en energievereisten. De woningen hebben de allerbeste ventilatiesystemen met
warmteterugwinning, de meest hoogwaardige isolatie én een aansluiting op stadsverwarming. Deze vorm van stadsverwarming wordt toegepast in de gehele wijk Fascinatio. Het zorgt voor een aangename temperatuur in huis en een lekker warme douche. Samen zoveel mogelijk bestaande warmte (her)gebruiken is een duurzamere oplossing dan een eigen cv-ketel om nieuwe warmte te maken. Met Warmte van Eneco help je mee met de ambitie om Nederland van het gas af te krijgen. Het is bovendien gemakkelijk, want je hoeft de installatie niet zelf te onderhouden.
De appartementen zijn voorzien van vloerverwarming voor een prettig wooncomfort. Er zijn geen radiatoren in de woning aanwezig. Behalve een elektrische radiator in de badkamer. De appartementen voldoen uiteraard aan de allerlaatste eisen op het gebied van duurzaamheid. Dat geeft u de zekerheid dat u ook voor het beperken van uw energieverbruik de juiste
keuze maakt.

Ondanks dat Van Herk Makelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project Fellowz bestaat uit 20 bouwnummers verdeeld over 2 typen

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Fellowz — Bouwnummer 1
Verkocht
68 m²
3
€ 335.000
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom

Huis verkopen?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze makelaars en ontdek jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

In de buurt