Het Ambacht fase 6b

Te koop vanaf €409.000 tot €649.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Verkocht
  • Koopsom €409.000 tot €649.000 v.o.n.

    €409.000 tot €489.000 tot €624.000 tot

  • Woonoppervlakte 110 m2 tot 151 m2
  • Bouwnummers 23

Omschrijving

De allerlaatste fase in Het Ambacht, en ook in Thiendenland, is volledig verkocht! Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het…

De allerlaatste fase in Het Ambacht, en ook in Thiendenland, is volledig verkocht!

Een vrij en landelijk uitzicht, brede sloten met wuivend riet en rondom overal groen. Wonen in Het Ambacht betekent wonen in een omgeving waar je tot rust komt. In de wijk ligt een fijne groene zone met speelplekken waar jong en oud kunnen spelen en ontspannen. En de huizen? Door het gebruik van natuurgetrouwe kleuren passen deze mooi in de omgeving. In Het Ambacht wordt al volop gewoond. Fase 6b is de allerlaatste fase in deze wijk. Ook hier wonen? Het aanbod bestaat uit twee types hoekwoningen, twee types tussenwoningen en twee types 2 onder 1 kapwoningen.

Ondanks dat Van Herk makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Huis verkopen?

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met onze makelaars en ontdek jouw mogelijkheden.

Maak direct een afspraak

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Van Herk makelaars te Schoonhoven

shape

Stuur een bericht